Ładujemy Twoją imprezę...

Klienci o mnie

Opinie

Jestem taki

Jak o mnie mówią

Ocena:

Renata

Super bylo pełny profesjonalizm. Polecam w 200 procentach

Data dodania: 23.01.2018

Zobacz oryginał
Ocena:

Dawid

Bardzo profesjonalny Dj. Wesele odwalił mi z mega pompą jestem bardzo zadowolony. Polecam Łukasza w 100 %

Data dodania: 23.01.2018

Zobacz oryginał
Ocena:

Marek

Pelna profesjonalnosc, wysoka kultura osobista, swietne zabawy, muzyka, chlopak naprawde godny polecenia

Data dodania: 23.01.2018

Zobacz oryginał
Ocena:

Marzena

18-stka syna Jakuba zostanie niezapomnianą imprezą dzięki dj Kaze, który rozruszał wszystkich wspaniałych gości. Łukasz dziękujemy!

Data dodania: 30.12.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Mateusz

Łukasz zrobił prawdziwą petardę na naszym weselu!!! Mega mega klasa, pełen profesjonalizm. Super zabawy dla gości, również dla dzieci. Naprawdę polecamy!!!

Data dodania: 19.11.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Agnieszka

Dj Kaze sprawił, że nogi same rwały się do tańca. Muzyka grana dla starszych i młodszych gości. Nie zapomniał również o dzieciach, które były szczęśliwe :). Zabawy oraz przebrania każdemu przypadły do gustu i dały dużo śmiechu :D. POLECAMY z Mężem :)!!!!!!!!!!

Data dodania: 14.10.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Joanna

Nie tylko od wesela ;) serdecznie dziękujemy za zabawę do samego rana ;) w imieniu 70 osobowej ekipy polecamy !

Data dodania: 8.10.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Iwona

Z czystym sumieniem mogę polecić DJa! Wesele jeszcze wspanialsze niz sobie wyobrażałam! Super zabawy (mega oryginalne I integrujące.), które nie pozwoliły gościom się nudzić, DJ nie zapomniał tez o dzieciach. Muzyka idealnie dopasowana I dla młodych I dla starszych. Goście zachwalali I bawili się z taka samą werwą cala noc! Ślicznie dziękujemy I polecamy! Ps. Dziękujemy za wspaniały prezent! Jest cudowna!!! Na Pewno będziemy polecać znajomym!

Data dodania: 28.08.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Gosia

Śmiało mogę polecić Pana Łukasza który był dj na naszym weselu! Czysty profesjonalizm! od samego początku zainteresowanie ze strony Pana Łukasza odnośnie naszych oczekiwań, świetny kontakt , dla tego Pana nie ma niemożliwych dzięki czemu zarówno my jak i goście jesteśmy bardzo zadowoleni !

Data dodania: 18.08.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Izabela

Impreza była na całego. Mega muzyka, każdy znalazł coś dla siebie. Nikt nie mógł oderwać nóg od parkietu. Dj Kaze Łukasz Thomke polecam! A Wasza impreza pozostanie przez lata w pamięci

Data dodania: 29.07.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Joanna

Świetny prowadzący, fantastyczne zabawy, super muzyka. Jednym słowem było super

Data dodania: 4.06.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Wiktor

Pełen profesjonalizm, naprawdę dobrze się bawiliśmy. Polecamy usługi Łukasza w 100%. (Wesele 05.2017)

Data dodania: 25.05.2017

Zobacz oryginał
Ocena:

Ania

Pełen profesjonalizm! Super oprawa weselna! Goraco polecam. Najlepszy Dj w okolicy.

Data dodania: 19.02.2017

Zobacz oryginał

A może już

Znaleźliśmy wspólny język?

Zadzwoń lub napisz i zapytaj o wolny termin

504 149 498

Zapytaj o termin